1. Damer

W1siziisijiwmtcvmtevmjgvn3f0dxrsbnd2zv8zmtqxx2rvd25sb2fklmpwzyjdxq?sha=ee73d349497b054d

Succesrigt trænerteam fortsætter

26. jun. 2017, kl. 12.27

Det er en stor glæde, at vi kan annoncere, at 1. damernes succesfulde træner team, Andreas Tanghøj og Thomas Bouchara fortsætter i den kommende sæson. Duoen opnåede sammen med holdet den bedste placering nogensinde med semifinale-pladsen i sidste sæson.

I den kommende sæson vil Andreas have cheftræner-rollen, mens Thomas vil fungere som assisterende træner.

Trænerteamet udtaler om den kommende sæson:

"Efter en sæson med en 'Elite øst' titel foran Copenhagen som højdepunktet, og en tabt bronzekamp til selvsamme hold som modsætningen, ser vi frem mod en sæson hvor vi naturligvis vil forsøge at gøre det endnu bedre og dermed hive metal hjem til klubben.
Vi har over sæsonen set fremskridt på flere punkter, og det er med blod på tanden, at vi som trænere ser frem mod næste sæson. Både individuelt og som hold har der været mange fremskridt, men med den udviklingsvilje der er på holdet ved vi, at vi kan nå meget længere med holdet.

Spillernes floorballglæde, individuelle motivation og den holdfølelse der er på holdet er vores naturlige motivation. Og med den sult på forbedring, der er på holdet, følger der også et ansvar, som vi er meget bevidste om, og den får også os til at gøre vores absolut bedste til træning og kamp. Det vil til tider blive hårdt og surt, men det ser spillerne selvfølgelig frem til som en del af vejen mod målet ?"