1. Damer

W1siziisijiwmtcvmtavmtmvejyya3nhdxozx2ltywdlmdaxlmpwzyjdxq?sha=a431c679b45d9055

12-1 sejr til 1. damer over Rødovre

1. okt. 2017, kl. 16.59

Efterårets anden modstander Rødovre stod for skud i damernes kamp i denne weekend. Et helt nyt Rødovre-hold, som dog bestod af mange kendte ansigter, bød op til dans. I første periode åbnede Simone scoringen på et langskud, og Hvidovre bragte sig også foran 2-0. Men Rødovre spillede godt og havde en del farlige kontraer, hvoraf den ene resulterede i mål. Dermed blev første periode en lige affære, men så ændrede kampen karakter.

I 2. periode fik Hvidovre bedre fart i spillet og afleveringerne lå markant bedre. Det blev til 4 scoringer og en stor optimisme og gejst inden 3. periode. Her satte trætheden ind hos Rødovre, og Hvidovre fortsatte det gode spil med hele 6 mål til kampens resultat 12-1. Flere af målene på flot opspil.

Værd at bemærke er at hele 8 forskellige spillere kom på måltavlen for Hvidovre, at Hvidovre scorede to mål i Power Play med henholdsvis 2 og 4 sek. tilbage af PP, og at Camilla lavede et brag af en kasse ved at ramme bolden i luften.

Tak til Rødovre for en god kamp. Det var en fornøjelse at spille mod et nyt hold, og stærkt at I har ambitioner og lyst til at spille i ligaen.