1. herrer

W1siziisijiwmtcvmdcvmtqvmzlrcdftzhy2z19sb2dvxzcymc5wbmcixv0?sha=26b0a582ddce3de2

Sikker sejr over Helsingør

15. okt. 2017, kl. 20.11

Lørdag eftermiddag hed dagens modstander Helsingør på udebane for Hvidovres bedste floorball-herrer. I de sidste par år har Hvidovre Attack spillet meget tætte kampe mod Helsingør, så der var stor forventning om en spændende kamp. Hvidovre startede stærkt ud ved at have bolden på egne stave mest. Bolden blev spillet rundt i egne rækker og der var masser af tålmodighed. Dette resulterer i 3 mål til Attack i første periode, mens Helsingør gik målløse fra banen.


I 2 periode forsatte Hvidovre Attack med at styre alle spillets aspekter. I undertal kunne Helsingør ikke spille sig til farlige chancer, men det kunne Hvidovre Attack, der scorede på sit første powerplay. 2. periode ender med, at Hvidovre udbygger sin føring til 6-1. I sidste periode presser Helsingør på at lave et comeback og får også reduceret 2 gange, men Hvidovre Attack svarer hurtigt igen med 2 mål og kampen ender 8-3 til Hvidovre Attack.


Nu venter Århus Floorball Klub i næste weekend i en vigtig kamp om slutspilspladserne i ligaen. Kampen spilles kl. 14.30 i Avedøre Idrætscenter. Vel mødt.