Klubnyheder

​Hvidovre Attack inviterer til 3-mands Cup den 26. maj

3. maj 2018, 20.02

Avedøre Idrætscenter danner igen rammen om 3-mands Cup i floorball. Nu med åbne motionsrækker, så flere får mulighed for at prøve kræfter med den populære sportsgren.

Flere og flere spiller floorball i Hvidovre Attack. Over de seneste to år har klubben fået mere end 100 nye medlemmer, og der er plads til flere, som ønsker at blive en del af den populære sportsgren. Når Hvidovre Attack FC afholder 3-mands Cup i Avedøre Idrætscenter den 26. maj, er der planlagt åbne motionsrækker for hold sammensat af spillere uden eller med begrænset erfaring med floorball.

- I Hvidovre Attack ønsker vi, at endnu flere får smag for, hvor sjovt det er at spille floorball. Det er en sport, hvor der er plads til alle, og særligt et stævne som 3-mands Cup er en rigtig god anledning til at prøve floorball, siger Marie Krabbe, som er formand for Hvidovre Attack FC.

For begge køn og mix
Til 3-mands Cup er der åbne rækker for både herrer, damer og en mix-række. Og mix-rækken er et nyt tiltag, som klubben afprøver for første gang. - Vi ser ofte hold til motions-stævner og ungdom, hvor spillere af begge køn spiller sammen. Vi tænkte, at det kunne være sjovt at lave en række til mix-holdene. Sporten har i hvert fald potentiale til, at man spiller på tværs af køn, siger Marie Krabbe.

Hvidovre Attack er repræsenteret i landets bedste rækker for både herrer og damer. Men klubben er også kendt for at have mange ungdomshold og en stor motionsafdeling.

- Vi er en klub, som arbejder bevidst på at have plads til alle typer af floorballspillere. Floorball er en hamrende god og sund motionsform, så det gælder bare om at melde sig til. Det bliver helt sikkert en fantastisk dag,” lyder det fra Marie Krabbe.

Læs mere om 3-mands Cup 2018 og tilmeld dit hold her.

Om 3-mands Cup 2018
3-mands Cup for seniorhold afvikles lørdag den 26. maj i Avedøre Idrætscenter. Der er åbent for tilmelding for både herrer, damer og mix-hold. Et hold til 3-mands Cup består af 4 til 7 spillere. Det koster 400 kr. pr. hold at deltage. Hvert hold er garanteret mindst 5 kampe.