Værdier og visioner

Værdier og visioner i Hvidovre Attack


  • Vi er en klub med en social ånd og et stærkt fællesskab på holdene og på tværs

”I 2013 missede 1. herrer oprykningen til eliterækken. På trods af tilbud fra andre klubber valgte stort set hele holdet, at blive i Attack og spille en sæson i 1. division, fordi de troede på fællesskabet og havde tillid til hinanden og klubben, om at successen ventede lige om hjørnet, hvis vi stod sammen. Året efter vandt de suverænt 1. division med lutter sejre, rykkede op og sluttede deres første sæson i eliterækken på en flot fjerdeplads ”

  • Vi er en klub, der er præget af engagement, og hvor alle kan bidrage

”I 2013 blev Attack spurgt, om vi kunne afholde pokalfinalerne med 14 dages varsel. Et heldages-arrangement med over 300 tilskuere, som man normalt har et halvt år til at planlægge. En gruppe fra bestyrelsen kastede sig ud i det og fik hurtigt 30 frivillige hjælpere fra klubben med til at afvikle dagen. Det blev en meget vellykket pokalfinale-dag”.

  • Vi er en klub, der giver plads til udvikling og ambitioner

”For syv år siden satte en ung træner sig et mål om en dag at blive Danmarks bedste træner. Han startede med at træne et talentfuldt ungdomshold. Nogle år efter blev han træner for elitedamerne, hvor han udviklede flere landsholdsspillere. Efter fire års seriøst arbejde med damerne og en række træneruddannelser, valgte klubben at hyre ham som cheftræner for klubbens flagskib, eliteherrerne, som han i løbet af to år har ført til oprykning, pokalfinale og DM-bronze og selv blevet kåret som Årets Træner i DK… hvem ved hvor det fører ham hen?”.

Hvidovre Attacks vision
Vores vision er at være en ”hel” klub, der rummer både bredde og elite, ungdom og senior, piger og drenge. Det betyder, at vi skal:

  1. Skabe rammerne for at klubbens medlemmer bidrager aktivt og løfter i flok, så ingen brænder ud
  2. Løbende udvikle klubbens egne talenter og give dem ansvar – hvad enten det er på banen, som trænere eller som ledere – så de kan være med til at sikre klubbens fremtid og udvikling
  3. Etablere ungdomshold i alle rækker og have minimum 150 ungdomsmedlemmer i 2020
  4. Have et seriøst og ambitiøst elitearbejde, der betyder at både herrer og damer er med i kampen om DM-medaljer i 2020
  5. Fortsætte med at tilbyde floorball på alle niveauer, så fastholdelsen af breddespillere er øget med 50% i 2020